Miten

Näin palautat Google Homen, Nest Minin ja Nest Hubin

Jos sinulla on kotona Google Home, Nest Mini tai Nest Hub ja haluat päästä eroon niistä, sinun on nollattava kaiutin tai älynäyttö. Sitten palautat sen takaisin tehdasasetuksiin. Tämä on hyödyllistä, jotta kukaan muu ei vie tietojasi pyytämättä. Älylaitteiden kanssa on yleensä hyvä poistaa kaikki digitaaliset jäljet, joten se koskee vain älykkäitä kaiuttimia ja näyttöjä. Jokaiselle tuotteelle on suoritettava erilaisia ​​toimintoja, joista keskustelemme kanssasi alla.

Aloitamme Google Homesta ja jatkamme sitten Google Nest Minillä ja sitten Google Nest Hubilla. Joten jos sinulla on jokin näistä tuotteista, tiedät mistä etsiä.

Google Home -kaiutin

Google Home -kaiutin on ollut myynnissä Alankomaissa muutaman vuoden ajan. Mahdollisuudet ovat, että ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita älykoti- tai ääniavustajista, ostivat tämän kaiuttimen tuolloin, joten on todennäköistä, että sinulla on ollut sellainen jo vuosia. Jos haluat vaihtaa kaiuttimen toiseen tai vain heittää sen pois, sinun on suoritettava vain yksi toiminto. Takana on mikrofonipainike. Kun pidät sitä alhaalla viidentoista sekunnin ajan, Google Assistant ilmoittaa tietyssä vaiheessa, että toiminto onnistui.

Google Nest Mini (ja Google Home Mini)

Huolimatta siitä, että molemmat tuotteet ovat periaatteessa samoja, sinun on palautettava ne tehdasasetuksiin muilla tavoin. Google Nest Mini (jonka voit tunnistaa alaosassa olevan reiän avulla, jonka avulla voit ripustaa sen ylös) edellyttää, että sammutat ensin mikrofonin. Tuo painike on sivulla. Sitten sinun on painettava kättäsi yläosaan 15 sekunnin ajan. Ei tietenkään liian kovaa. Google Home Minin alaosassa on oma nollauspainike. Pidät tätä myös 15 sekunnin ajan. Jos kaikki meni hyvin, saat automaattisesti vahvistuksen Google Assistantilta.

Google Nest Hub

Google Nest Hubin takaosassa oikealla, hakukoneiden jättiläisen älykäs näyttö, on kaksi äänenvoimakkuuspainiketta. Sinun on tarkoitus painaa molempia samanaikaisesti ja pitää sitä kymmenen sekunnin ajan. Jos teet sen oikein, saat automaattisesti viestin, jossa ilmoitetaan palaavan tehdasasetuksiin. Nyt sinun tarvitsee vain vahvistaa toimintasi.