Miten

Peruuta kaikki tilisi osoitteessa deseat.me

Käytät sähköpostiosoitettasi tilin luomiseen. Mutta kuinka usein peruutat tällaisen tilin? Luultavasti harvoin, jos koskaan. Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti kymmeniä, ellei satoja tilejä, jotka liikkuvat sähköpostiosoitteesi (ja ehkä useammin käyttämäsi salasanan) kanssa. Aika tehdä asialle jotain. Deseat.me-palvelun avulla voit peruuttaa kaikki tilisi.

Rekisteröidy osoitteessa deseat.me

Palvelu deseat.me tarkistaa Gmail- tai Outlook-osoitteet tarkistaakseen, millä verkkosivustoilla sinulla on verkkotili. Autamme sinua unelmasta hieman, valitettavasti verkkosivusto ei pysty peruuttamaan tilaustasi napin painalluksella. Se tarjoaa sinulle kätevän yleiskatsauksen siitä, missä olet kaikki luonut tilin. Ennen kuin tarkistus voi alkaa, sinun on ensin kirjauduttava sisään Gmail- tai Outlook-tililläsi. Se on vaaraton, koska et anna verkkosivustolle kirjautumistietojasi, sisäänkirjautuminen tapahtuu Googlen tai Outlookin kanssa; valtuutat sivuston käyttämään vain tiliäsi.

Täytä poistojono

Kun olet kirjautunut sisään, deseat.me suorittaa tarkistuksen ja muutama hetki myöhemmin sinulle näytetään luettelo verkkosivustoista, joilla sinulla on sivuston mukainen tili. Sinulla on sitten kolme vaihtoehtoa sivustoa kohden. Jos napsautat huutomerkkiä, ilmoitat, että sinulla ei ole tiliä tällä sivustolla, ja tämä merkintä poistetaan luettelosta. Klikkaa Tallentaa sitten ilmoitat, että haluat pitää tämän tilin. Klikkaa Poista jono sitten sijoitat kyseisen verkkosivuston poistettavien verkkosivustojen luetteloon. Mitään ei tapahdu silloin, se on vain nimitysluettelo.

Peruuta tilit

Kun olet valinnut kaikki sivustot, sinut siirretään automaattisesti luetteloon verkkosivustoista, jotka olet nimittänyt poistettavaksi. Tietyillä verkkosivustoilla on painike Poistaa, kun napsautat sitä, sinut ohjataan suoraan oikealle sivulle tilauksen peruuttamiseksi. Muilla verkkosivustoilla ei ole suoraa linkkiä, joten sinun on haettava sivulta itse sivua tilin poistamiseksi. Kun olet peruuttanut tilauksen, napsauta Tehty osoittaa, että olet käsitellyt tämän verkkosivuston. Hyvä asia on, että sinun ei tarvitse tehdä tätä kerralla; tämä luettelo säilyy. Näin voit peruuttaa muutaman päivittäin ja olet puhdistanut koko online-elämäsi kahden viikon kuluessa.