Miten

Poista käytöstä tai poista Facebook-tilisi

Oletko täysin valmis Facebookiin? Sitten voit poistaa Facebookin tai poistaa tilisi käytöstä. Näytämme sinulle, miten se tehdään täällä.

Poista Facebook-tilisi käytöstä

Jos poistat Facebook-tilisi käytöstä, se keskeytetään niin sanotusti: Profiilisi poistetaan sivustolta, samoin kuin useimmat Facebookiin lähettämäsi asiat (viestit kuitenkin jäävät), mutta Facebook pitää tietosi jos päätät palata takaisin. Voit aina aktivoida tilisi uudelleen kirjautumalla Facebookiin.

Voit poistaa tilisi käytöstä kirjautumalla Facebookiin ja siirtymällä kohtaan asetukset. Valitse Kenraali ja vieritä ikkunassa Yleiset tilin asetukset riippuu sinusta Hallitse tiliä katso. Valita muokata ja napauta vaihtoehtoa Poista tilisi käytöstä.

Facebook yrittää suostutella sinua pysymään näyttämällä sinulle kuvia Facebook-ystävistäsi ja kysymällä miksi haluat poistaa tilisi käytöstä. Kun olet kertonut Facebookille, miksi et halua olla enää ystäviä, napsauta painiketta Poista käytöstä ja sitten eteenpäin Poista käytöstä nytja Facebook deaktivoi tilisi.

Poista Facebook-tilisi

Jos poistat tilisi, se on kadonnut kokonaan: Et voi enää kirjautua sisään uudelleen tarkastellaksesi tai kopioimalla Facebookiin lähettämääsi sisältöä, ja jos haluat käyttää Facebookia uudelleen, sinun on aloitettava alusta.

Facebook suosittelee, että lataat kopion sivustollasi julkaisemistasi tiedoista ennen tilisi poistamista. Kun olet kirjautunut tilillesi, avaa asetusvalikko Facebookissa napsauttamalla sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta. Valitse sitten Tilin asetukset ja etsi sivulta Kenraali että Lataa kopio Facebook-tiedoistasi ja napsauta linkkiä. Sitten sinut opastetaan kaikkien Facebook-tietojen arkiston lataamisprosessissa.

Yritys ei heti selvitä, kuinka Facebook-tilisi poistetaan, mutta tee se kirjautumalla Facebook-tilillesi ja siirtymällä Facebookin tilin poistolomakkeeseen. Siellä aloitat tilin poistamisen kokonaan.

Napsauta lomaketta Poista tili ja vahvista salasanasi. Napsauta vielä kerran Poista tili, tällä kertaa painike, jonka edessä on huutomerkki. Nyt tilisi on pois Facebookista, eikä kukaan voi enää käydä profiilissasi.

Huomaa: Kun Facebook-tilisi on kadonnut, sinulla on 30 päivää aikaa muuttaa mieltäsi. Sen jälkeen se on todella kadonnut, joten sinun pitäisi poistaa tilisi vain, jos olet täysin varma, ettet enää käytä Facebookia.

Tili estetty

Voi myös tapahtua, että Facebook-tilisi on estetty. Tämä tapahtuu yleensä, kun et toimi sosiaalisen median sivuston sääntöjen mukaisesti. Facebook-tilisi estäminen ei yleensä ole väliaikaista, toisin sanoen, jos et tee mitään, tilisi pysyy estettynä ja poistetaan ajan myötä . Mitä voit tehdä? Selitämme tämän yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Cambridge Analytica

Kahden vuoden takaisen Cambridge Analytica -skandaalin jälkeen useat ihmiset ovat päättäneet poistaa Facebook-tilinsä. Mitä tapahtui?

Facebook osui otsikoihin sen jälkeen kun paljastui, että miljoonien yhdysvaltalaisten käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja on käytetty väärin poliittisen kampanjan toteuttamiseen. Facebook antoi mahdollisuuden kerätä tietoja noin 50 miljoonalta käyttäjältä tutkimustarkoituksiin sillä ehdolla, että tiedot poistetaan jälkikäteen. Sitä ei tapahtunut.

Tiedot hankkivat tutkijat Christopher Wylie ja Cambridgen yliopiston akateemikko sovelluksella nimeltä thisisyourdigitallife, jonka voit kirjautua sisään Facebook-tililläsi. Tutkijat saivat tiedot paitsi sadoilta tuhansilta sovelluksen käyttäjiltä myös käyttäjien ystäviltä.

Saatujen tietojen poistamisen sijaan Cambridgen yliopiston tutkija myi tiedot Cambridge Analyticalle - tietojen analysointitoimistolle, joka työskenteli muun muassa Donald Trumpin ja Brexitin kampanjoissa. Ilmiantaja Christopher Wylie sanoi, että tietoja käytettiin mallien rakentamiseen, jotka "pelasivat niiden sisäisten demonien päällä", joiden yrityksellä oli tietoja.

Asiakirjojen mukaan Facebook tiesi jo vuoden 2015 lopussa, että Cambridge Analyticalla oli tiedot käsissään. Sosiaalinen alusta ei kuitenkaan ole myöhemmin varoittanut käyttäjiä tai yrittänyt palauttaa tietoja. Kun The Guardian ja The New York Times ilmoittivat julkaisevansa artikkelin Facebookin tietoturvaloukkauksesta, Facebook yritti päästä eteenpäin skandaalista julkaisemalla oman artikkelin, jossa todettiin, että Cambridge Analytica oli kielletty sosiaaliselta alustalta sen takia. ei pyyhi hankittuja tietoja. Ei ole selvää, onko tiedot sittemmin poistettu.

Lyhyesti: poistetaanko Facebook-tilisi tai poistetaanko se käytöstä?

Lyhyesti yhteenveto:

Haluatko Facebook-tilisi deaktivoi?

  • Kirjaudu sisään
  • Mene asetukset
  • Valitse Facebook-tietosi
  • Selaa ikkunassa alaspäin
  • Valitse Näytä Mehiläinen Poista käytöstä ja poista
  • Valita muokata
  • Valitse vaihtoehto Poista tili käytöstä
  • Vahvista painamalla Jatka tilin poistamista käytöstä

Haluatko Facebook-tilisi Poista?

  • Kirjaudu sisään
  • Mene //www.facebook.com/help/delete_account
  • Valitse sitten Poista tili

Copyright fi.projectwriteasmile.com 2022