Miten

Näin saat takaisin poistetut valokuvat iPhoneen

Valokuvat-sovelluksessa poistamasi valokuvat ja kuvat tallennetaan automaattisesti väliaikaisesti. Voit silti palauttaa ne tai poistaa ne pysyvästi. Voit lukea miten se tehdään täältä.

Useimmat iPhonen käyttäjät ovat innokkaita käyttämään Kamera-sovellusta. Ei ole syytä, että iPhone on suosituin valokuvakamera maailmassa. Sen lisäksi, että kaikki nuo kuvat vievät melko vähän muistia, valokuvien järjestäminen (ja virheellisten kuvien poistaminen) vie myös paljon energiaa. Onneksi, jos poistat vahingossa väärän kuvan, mitään ei tapahdu.

Jos poistat kuvia iPhonesta - oletamme, että sinulla on asennettuna iOS 8 - ne päätyvät kansioon Äskettäin poistettu. Esimerkiksi, jos saat sopimattoman kuvan WhatsAppin kautta, ei riitä, että poistat sen. Näet sen edelleen tässä kansiossa.

Poistettuja valokuvia säilytetään 30 päivän ajan siitä, kun ne ovat kansiossa Äskettäin poistettu päätyä. Jokaisen kuvan alaosassa on ilmoitettu, kuinka kauan ne pysyvät näkyvissä tässä paikassa. Jos haluat päästä eroon heti, napauta valokuvaa, jolloin se näyttää suurelta, ja napauta sitten Poistaa.

On myös mahdollista poistaa useita valokuvia pysyvästi samanaikaisesti: napauta ensin yleiskatsausta Valitse ja tarkista sitten poistettavat kuvat. Valitse alareunasta Poistaa etkä koskaan näe niitä enää. Voit palauttaa yksittäisiä kuvia tai useita kuvia samanaikaisesti samalla tavalla. Sitten he päätyvät jälleen elokuvarooliin.